So this is me

For at præsentere mig selv.

Jeg hedder Sanne. Jeg blev født i 1986 – på Slagelse sygehus. Jeg boede de første år af mit liv i en lille by mellem Slagelse og Korsør, som hedder Vemmelev.
Fra jeg var ca 4 år boede vi i Slagelse. Jeg gik i børnehave indtil jeg skulle starte i skole i 1991.

Da jeg var 18 år, rykkede jeg teltpælene op, og flyttede til England for at arbejde. Jeg var udenlands et halvt år, hvorefter jeg kom hjem igen, og fik arbejde herhjemme.
Jeg har været længe om at finde ud af hvad jeg gerne vil arbejde med resten af mit liv – det er jo resten af livet, og det er altså mange år.
Jeg arbejdede og gik lidt i skole – hoppede lidt frem og tilbage – hvilket så også har bidt mig lidt i røven nu.

Men men.
Jeg fik et job som bartender på et sted i Slagelse – en karaoke bar. Ret hyggeligt sted 😉
I den forbindelse møder man ret så mange mennesker – nogle som får større betydning end andre. Og der var da også en som blev helt speciel. Nemlig ham der endte med at blive far til mit barn.
Jeg stoppede arbejdet på baren en måned før jeg fandt ud af at jeg var gravid.

Den 30. april 2008 ændrede mit liv selv, det var nemlig den dato jeg havde en positiv graviditetstest. Jeg ringede selvfølgelig til lægen med det samme, og kom derop og fik bekræftet herligheden.
Jeg skulle altså til være mor. Ja ja bevares, jeg skulle jo lige igennem de her måneder som gravid.

Da Miko var lige lidt over 2 år, traf jeg en beslutning om at ikke længere ville bo sammen med hans far. Jeg følte ligesom at vi var vokset fra hinanden, og jeg havde ikke mere kærlighed til ham som kæreste. Jeg vil ALTID have kærlighed til ham, som faren til mit barn. Og hellere to glade forældre hver for sig, end ulykkelige sammen.
Det var da uden tvivl en mega hård beslutning, men jeg ved at det var den rigtige.
Vi har den dag i dag det bedste samarbejde omkring Miko, vi snakker om tingene, og er heldigvis for det meste enig i, hvordan tingene skal være.

Jeg har så senere fundet en ny kæreste – Christian – vi flyttede sammen sommeren 2014 (vi mødte hinanden november 2013).
Ja, det er hurtigt vi flyttede sammen, måske også for hurtigt det er ikke til at vide, hvornår det rigtige tidspunkt er. Men eftersom vi stadig holder sammen, kan det da ikke have været helt  skidt 😉

Jeg valgte at begynde at blogge, fordi jeg synes det er rart at kunne give mine tanker afløb, nogle indlæg bliver skrevet som kladder, men aldrig får lov at se dagens lys.
Jeg synes det er rart at have det hele samlet ét sted.
Et sted hvor jeg også kan samle min opskrifter, på mine yndlings retter.
Og hvem ved – måske at lille mig – også kan inspirere andre.